WEBSITES
Pakketprijzen

 Wij bieden drie verschillende pakketten aan met vaste prijzen als basis voor onze websites. Deze pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alle essentiële functionaliteiten. Heb je specifieke wensen of behoefte aan extra functionaliteiten? Geen probleem! Voor deze aanpassingen hanteren wij een aparte prijs. Hieronder vind je uitgebreide informatie over onze pakketten en de diensten die wij aanbieden. Prisma Webdesign, voor moderne en betaalbare websites.

 

Al onze prijzen zijn exclusief BTW

Compleet!

Bij Prisma Webdesign is iedere unieke website die wij maken standaard voorzien van de nodige specificaties en wordt deze afgeleverd met de meest actuele software. Met deze onderstaande 12 opties, plugins en beproefde systemen ben je zeker van een goed werkende website die voldoet aan de laatste normen. Helemaal compleet, no worries dus.

Wij werken altijd met de nieuwste versies van WordPress zo ben je verzekerd van de beste internetervaring. Standaard wordt jouw website voorzien van een SSL Certifaat zodat gegevens op een veilige manier kunnen worden overgedragen.

 

Alle websites worden gemaakt met de Divi Builder. Met de vernuftige Drag and Drop Builder is de website later gemakkelijk aan te passen om deze te voorzien van jouw actuele informatie. De mogelijkheden zijn oneindig. Geef je creativiteit de ruimte.

 

Iedere bedrijf is uniek en heeft dus ook een unieke website nodig. Wij maken voor iedere website een uniek ontwerp in jouw huisstijl.

 

Een responsive design is een must in de tijd van mobiele apparaten. Wij zorgen ervoor dat jouw website er op alle apparaten goed uit ziet.

 

Een contactformulier volledig in de stijl van jouw website. Het ontwerp wordt voor een unieke look gepersonaliseerd. In combinatie met een goed geconfigureerde mailbox hoef je geen mail meer te missen.

 

Op diverse plaatsen kunnen naar keuze gemakkelijke Telefoon en Whatsapp Buttons geplaatst worden. Op deze manier wordt contact maken voor nieuwe klanten super gemakkelijk en laagdrempelig.

 

Voor de visuele ondersteuning kan gebruik worden gemaakt van de Canva bibliotheek, deze bevat miljoenen rechtenvrije illustraties en afbeeldingen. Je eigen productfoto’s en bedrijfsgerelateerd materiaal moet je zelf aanleveren. Deze kunnen optioneel worden verzorgd.

 

Met de Complianz plugin maken we jouw website Cookie & AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) ready. Een mooie opgemaakte cookiebanner in eigen stijl en met je eigen logo ziet er professioneel uit. Alle wettelijke verplichtingen in 1 keer geregeld.

 

Jouw adres weergegeven op een Google maps kaart op je website is een goede mogelijkheid om je klanten je vestigingsplaats te tonen.

 

De weergave in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google wordt voor je ingesteld en deze kun je zelf aanpassen met Yoast SEO.

 

Met de Visitor Traffic plugin die wordt geactiveerd is het mogelijk om met 1 druk op de knop de statistieken van je bezoekers te bekijken.

 

Na oplevering 1 maand Suppport voor technische problemen, vragen over ontwerpen en het uitvoeren van updates van plugins in WordPress

 

Deal!

Prisma Webdesign levert een perfect werkende website af tegen een vooraf afgesproken prijs. Je komt bij ons nooit voor verrassingen te staan met onze tevredenheidsgarantie. Wij gaan net een stapje verder en stoppen pas als jij 100% tevreden bent.

Voorbeelden

Bekijk van onze 3 pakketten met vaste prijzen een voorbeeld website. Ervaar de mogelijkheden en stel jezelf voor hoe jouw website eruit zou kunnen zien. Wij transformeren jouw idee in een mooie website op maat voor jouw bedrijf. Een nieuwe website heb je al vanaf  295,- exclusief BTW.

Z

‘The One Pager’

ideale website voor ZZP’ers is een compacte website. ‘The One Pager’ bestaat welliswaar maar uit een pagina maar heeft ook een contactformulier module en diverse technische opties en is een representatieve website voor ZZP’ers om hun bedrijf op internet te presenteren voor de budgetvriendelijke prijs van € 295,- exclusief BTW.

 

Z

‘Economy +’

Dit pakket biedt een uitgebreidere website, met meerdere pagina’s en meerdere functionaliteiten en mogelijkheden. Geschikt voor bedrijven die een krachtige online aanwezigheid willen opbouwen en hun publiek willen aanspreken. Het ‘Economy +’ pakket kost € 595,- exclusief BTW.

 

Z

‘Website XL’

Het meest complete pakket dat wij aanbieden. Deze website bevat alle geavanceerde functies die nodig zijn voor een indrukwekkende online vertegenwoordiging. Tot 10 pagina’s volledig doorgestyled naar jouw wensen voor € 795,- exclusief BTW.

 

Z

‘All-in Servicepakket’

Wil je na de oplevering onbekommerd genieten van jouw nieuwe website en het onderhoud van updates overlaten aan Prisma Webdesign en daarnaast profiteren van deskundige hulp bij problemen?
Kies dan voor het All-in Servicepakket (maandelijks opzegbaar), hiermee heb je voor de vaste prijs van € 20,- exclusief BTW per maand geen omkijken meer naar jouw website.

De maandelijkse factuur wordt voorafgaand aan de betreffende maand per mail verstuurd. Wil je liever per jaar een factuur ontvangen dan is dit ook mogelijk. Bij een jaarfacturatie ben je ook nog eens voordeliger uit.
Kies je voor de jaarfacturatie dan je betaal je € 200,- exclusief BTW per jaar in plaats van € 240,-
Je krijgt dus 2 maanden kado, zo bedraagt je voordeel € 40,- exclusief BTW.

Het pakket omvat:

  • Uitvoeren van updates aan WP en Plugins
  • Deskundige hulp bij technische problemen
  • Kleine aanpassingen aan je website
  • Uploaden van content

Grote veranderingen aan je website vallen buiten het pakket. Hiervoor ontvang je vooraf een prijsopgave.

PRISMA WEBDESIGN
Experts in Professioneel Webdesign

Op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw website? Bij Prisma Webdesign ben je aan het juiste adres. Met onze expertise creëren wij unieke websites die aan al jouw wensen voldoen.

Meer weten over Prisma Webdesign? Bezoek de pagina ‘Over Ons’ voor een uitgebreide beschrijving van wie wij zijn en wat wij voor jou kunnen betekenen.

GSM head

Stel je vraag eenvoudig en snel via Whatsapp

Liever contact per email? Vul dan ons contactformulier in!

Contactformulier

Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul dan vandaag nog ons contactformulier in en stuur ons een bericht. We kijken uit naar je bericht en helpen je graag verder met al je vragen en wensen.

Contact met PRISMA WEBDESIGN